Слънчев Бряг - Комплекс Елит 3 до Cacao Beach
С идването на летните и топли дни, курортните селища като Слънчев Бряг биват набелязвани за почивка от много туристи. Въпреки големият избор на средства за подслон, групата от Комплекси Елит е предпочитан избор от Български и чуждестранни туристи. Близостта с елитните нощни клубове като Cacao Beach, многото туристически атракции, забележителностите на архитектурният и археологически резерват Несебър добавят своеобразен чар във Вашето лятно настроение и почивка.

Комплекс Елит 3 е третият от групата апарт хотели на територията на Слънчев Бряг. Всички наши гости могат да се наслаждават на големите басейни за деца и възрастни, воден бар, безплатен външен паркинг. Апартаментите са съвременно обзаведени, всеки разполага със самостоятелен санитарен възел.

Условията са сходни с тези на Комплекс Елит 2. За резервации и информация, можете да се обадите на телефон (+359) 879 372611.

Панорамни снимки на комплекс Елит 3 в Слънчев Бряг


комплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев Брягкомплекс Елит 3 в Слънчев БрягТест тест
 
English (United Kingdom)

Комплекс Елит 2
к.к. Слънчев бряг 8240
България

Мобилен телефон: (+359) 879 643434
Е-мейл: elit2hotel@gmail.com


Цени на апартаменти под наем
В зависимост от вида на апартамента, активността на сезона и броя на нощувки.

Цени | Резервация

Слънчев Бряг, почивка на море
Слънчев Бряг, туристическа дестинация
Слънчев Бряг, Морето
Слънчев Бряг, Апартаменти под наем Слънчев Бряг, Cacao Beach
FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.