Новини Слънчев Бряг Премахват бариерите в Слънчев Бряг
Премахват бариерите в Слънчев Бряг ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2012 11:57
От 1 юни няма да има бариери в Слънчев бряг, съобщи министърът на икономиката Делян Добрев, след среща с браншови организации в туризма.

"Предупредих дружеството, че проектът трябва да се прекрати, тъй като не се подкрепя от хотелиерите", смята министърът. Хотелиерите са предложили да се направи широка дискусия за контролния режим в курорта.

От няколко години ръководството на комплекса и търговците водеха спорове за пропускателния режим. Преди дни скандалът отново се развихри с пълна сила, след като стана ясно, че от това лято се обмисляло и туристите да плащат такса за влизане. "Ограничителният режим ще прогони летуващите. Освен че ще плащат, за да преминат бариерата, ще трябва да се бръкнат и за платен паркинг", казаха от "Съюза на собствениците – Слънчев бряг".

По време на срещата е постигнато съгласие до две седмици бизнесът да представи на министерството поредните предложения за корекции в готвения нов закон за туризма. В едно от тях се дават конкретни мерки как културните ни центрове зад граница да популяризират по-добре България като целогодишна туристическа дестинация.

Источник: bgonair.bg
 
English (United Kingdom)

Комплекс Елит 2
к.к. Слънчев бряг 8240
България

Мобилен телефон: (+359) 879 643434
Е-мейл: elit2hotel@gmail.com


Цени на апартаменти под наем
В зависимост от вида на апартамента, активността на сезона и броя на нощувки.

Цени | Резервация

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.