Новини Слънчев Бряг Баровете на открито с работно време до полунощ.
Баровете на открито с работно време до полунощ. ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2012 12:51
Сдружението "Съюз на собствениците" е изготвило редица предложения по проектозакона за туризма.

Всички открити заведения в Слънчев бряг да бъдат с ограничено работно време до 24.00 часа, настоява сдружението "Съюз на собствениците" в курортния комплекс, което е изготвило редица предложения по проектозакона за туризма. Една от мерките е туристите да нямат право по цяла нощ да обикалят от едно заведение в друго. До полунощ групата трябва да е влязла в последното по ред заведение и да остане там. То трябва да е добре шумоизолирано, препоръчва сдружението.

С друго предложение се настоява забрана за използването на клаксони във вътрешността на комплекса, както и движение на триколки.

"Важно e да регулираме движението на шумните групи по улиците и да отстраним грозните гледки по алеите. Това всъщност най-много тормози хотелиерите", коментира председателят на Управителния съвет на сдружението Елена Иванова.

Хотелиерите ще проведат среща с енергийния министър на 14 юни, на която ще настояват ясно да се изясни идеята на понятието „национален курорт“. В същност на този етап никой не може да обясни какво означава, какво следва от това наименование като отговорности, заяви Иванова.

Источник: bgonair.bg
 
English (United Kingdom)

Комплекс Елит 2
к.к. Слънчев бряг 8240
България

Мобилен телефон: (+359) 879 643434
Е-мейл: elit2hotel@gmail.com


Цени на апартаменти под наем
В зависимост от вида на апартамента, активността на сезона и броя на нощувки.

Цени | Резервация

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.