Новини Слънчев Бряг Club Cacao Beach - Roger Sancez & Baggi Begovic
Club Cacao Beach - Roger Sancez & Baggi Begovic ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2012 13:13

Можем да я наречем годината на тандемите, тъй като на 3 август звездата на Roger Sanchez ще ни огрее ярко на плажа, но този път с най-любимото си протеже - Baggy Begovic, който направи истински фурор през зимата в Червило.
Спечелилият Грами диджей, продуцент и ремиксатор Roger Sanchez е световно признат за едно от най - изтъкнатите имена в електронната музика. Неговият непоклатим статус на топ майстор в хаус музиката е доказателство за вярата му, че тя освобождава хората - физически и психически.

Toй е работил заедно и е ремиксирал за имена като Мadonna , Kylie Minogue, Maroon 5, The Police, Daft Punk, No Doubt, а предаването му Release Yourself се слуша от над 15 милиона слушатели всяка седмица.

Baggy Begovic помним най - вече с разбиващия ремикс на Smells like teen spirit на Нирвана през 2010, който достигна номер 1 в класацията на Бийтпорт и със записаното в книгата за рекорди Гинес парти на 11 000 метра височина, на борда на самолет, докато летял за конференцията в Маями.

Работил е в студио със артисти като Roger Sanches, Hardsoul, Funkerman и е миксирал парчета на Christina Aguleira, Donna Summer, Sandy Rivera. Негови тракове можете да чуете в клубове по цял свят, както и по фестивали като Ministry of sound, Creamfield, Dance Valley и Global Gathering. Бил е на пулта заедно със Dennis Ferrer, Erick E, Sharam, Funkerman, Erick Morillo, Chocolate Puma, Roger Sanchez.

3 Август - CLUB CACAO BEACH

Билети от Cacao Store & Ticketstream

Промо: 15 лв. (200 броя)
Предварителна продажба:
до 01.07 - 20 лв.
до 01.08 - 25 лв.
на врата от 30 лв.

Источник: bgonair.bg

 
English (United Kingdom)

Комплекс Елит 2
к.к. Слънчев бряг 8240
България

Мобилен телефон: (+359) 879 643434
Е-мейл: elit2hotel@gmail.com


Цени на апартаменти под наем
В зависимост от вида на апартамента, активността на сезона и броя на нощувки.

Цени | Резервация

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.