Новини Слънчев Бряг Синя зона за паркиране в Слънчев бряг
Синя зона за паркиране в Слънчев бряг ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 15 Юни 2012 11:27
Синя зона за паркиране в Слънчев бряг От днес в Слънчев бряг влиза в сила Синя зона за платено паркиране на територията на комплекса. Зоната ще функционира до края на туристическия сезон. Ръководството на държавното акционерно дружество, което стопанисва инфраструктурата смята, че този режим ще създаде ред и по-голяма сигурност за гостите и туристите на Слънчев бряг.

Цените за паркиране в синята зона ще бъдат 1,50 лв. на час, а водачите ще могат да заплащат таксата единствено чрез изпращане на SMS. Паркиране в синята зона в Слънчев бряг ще е възможно от 10 до 24 ч. всеки ден. От полунощ до 10 часа на следващия ден паркирането ще бъде свободно, но паяци и инспектори ще дебнат за нарушители. Въведените през миналата година забрани за движение на голф колички и електрически моторчета по алеите в курорта остават. Опасенията, че ще бъдат въведени отново бариери на входовете на курорта, бяха разсеяни от изпълнителния директор на Слънчев бряг.

Златко Димитров - изп. директор на „Слънчев бряг” АД: „И тази година бариери няма да има, ще има контролен режим в курортния комплекс, изразяващ се в забрана АТВ-та, голф колички, нерегистрирани мотори, определени часове за зареждане на туристическите обекти и определен брой таксита, регулирани от акционерното дружество чрез единна цена.”

Тарифата за таксиметров превоз е определена на 3,60 на км, а при подаден сигнал за нарушение стикерът и лицензът на таксито ще се отнемат. Със специален режим на движение остават колите, които зареждат ресторантите, хотелите и магазините в Слънчев бряг, като те ще носят специални стикери. Близо 200 полицаи, командировани от цялата страна ще се грижат през трите най-натоварени месеца за сигурността и спокойствието на туристите в най-големия ни морски курорт.

Источник: bnt.bg
 
English (United Kingdom)

Комплекс Елит 2
к.к. Слънчев бряг 8240
България

Мобилен телефон: (+359) 879 643434
Е-мейл: elit2hotel@gmail.com


Цени на апартаменти под наем
В зависимост от вида на апартамента, активността на сезона и броя на нощувки.

Цени | Резервация

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.