Новини Слънчев Бряг Конкурс "Мис интимна прическа" изненада туристите в Слънчев бряг
Конкурс "Мис интимна прическа" изненада туристите в Слънчев бряг ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 06 Юли 2012 09:25
Конкурс Мис интимна прическа изненада туристите в Слънчев бряг Мъже на тълпи атакуват култови заведения в Слънчев бряг, където се провежда най-новият и зашеметяваш конкурс със звучното наименование "Мис интимна прическа".

Целта на конкурса е да се избере дама, която е направила най-оригиналната фризура на триъгълника си. В него могат да участват всички момичета, които нямат скрупули да си свалят прашките и да се покълчат на подиума.

Шоуто е на ръба на приличието и се радва не небивал успех. Ролата на жури играят самите посетители, като по овациите им се избира победителката. Тя пък си тръгва с награда и увековечаване на фризурата на снимка. Посетители вече са виждали триъгълници, оформени като сърце, популярната прическа мъжки мустачки, строгата изчистена права линия, закачлива пеперудка, листо, рогца, многоточие и дори добре оформена розичка с вплетени в нея мъниста. Плешивите катерички също се котират, но не печелят първото място. В конкурса участват българки и чужденки и всеки, който пожелае. Публиката точи лиги още от 22 часа, но шоуто винаги започва след полунощ. Много от миските после се смесват със зрителите и всеки ги черпи питие. А някои пък срещат любовта.

Тази идея просто издуха смешните досега конкурсчета за мис мокра фланелка, мадам силикон, и мис дупе и е истинска революция в мениджмънта на собствениците на нощни заведения. Тя дава право и на всяка дама да се изяви и да покаже своята разкрепостеност, обясниха организаторите. А оборотът на кръчмите с тези конкурси просто е ударил небето.
 
English (United Kingdom)

Комплекс Елит 2
к.к. Слънчев бряг 8240
България

Мобилен телефон: (+359) 879 643434
Е-мейл: elit2hotel@gmail.com


Цени на апартаменти под наем
В зависимост от вида на апартамента, активността на сезона и броя на нощувки.

Цени | Резервация

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.