News
Конкурс "Мис интимна прическа" изненада туристите в Слънчев бряг ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 06 Юли 2012 09:25
Конкурс Мис интимна прическа изненада туристите в Слънчев бряг Мъже на тълпи атакуват култови заведения в Слънчев бряг, където се провежда най-новият и зашеметяваш конкурс със звучното наименование "Мис интимна прическа".

Целта на конкурса е да се избере дама, която е направила най-оригиналната фризура на триъгълника си. В него могат да участват всички момичета, които нямат скрупули да си свалят прашките и да се покълчат на подиума.

Шоуто е на ръба на приличието и се радва не небивал успех. Ролата на жури играят самите посетители, като по овациите им се избира победителката. Тя пък си тръгва с награда и увековечаване на фризурата на снимка. Посетители вече са виждали триъгълници, оформени като сърце, популярната прическа мъжки мустачки, строгата изчистена права линия, закачлива пеперудка, листо, рогца, многоточие и дори добре оформена розичка с вплетени в нея мъниста. Плешивите катерички също се котират, но не печелят първото място. В конкурса участват българки и чужденки и всеки, който пожелае. Публиката точи лиги още от 22 часа, но шоуто винаги започва след полунощ. Много от миските после се смесват със зрителите и всеки ги черпи питие. А някои пък срещат любовта.

Тази идея просто издуха смешните досега конкурсчета за мис мокра фланелка, мадам силикон, и мис дупе и е истинска революция в мениджмънта на собствениците на нощни заведения. Тя дава право и на всяка дама да се изяви и да покаже своята разкрепостеност, обясниха организаторите. А оборотът на кръчмите с тези конкурси просто е ударил небето.
 
Bars of open space with hours until midnight ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2012 12:51
Сдружението "Съюз на собствениците" е изготвило редица предложения по проектозакона за туризма.

Всички открити заведения в Слънчев бряг да бъдат с ограничено работно време до 24.00 часа, настоява сдружението "Съюз на собствениците" в курортния комплекс, което е изготвило редица предложения по проектозакона за туризма. Една от мерките е туристите да нямат право по цяла нощ да обикалят от едно заведение в друго. До полунощ групата трябва да е влязла в последното по ред заведение и да остане там. То трябва да е добре шумоизолирано, препоръчва сдружението.

С друго предложение се настоява забрана за използването на клаксони във вътрешността на комплекса, както и движение на триколки.

"Важно e да регулираме движението на шумните групи по улиците и да отстраним грозните гледки по алеите. Това всъщност най-много тормози хотелиерите", коментира председателят на Управителния съвет на сдружението Елена Иванова.

Хотелиерите ще проведат среща с енергийния министър на 14 юни, на която ще настояват ясно да се изясни идеята на понятието „национален курорт“. В същност на този етап никой не може да обясни какво означава, какво следва от това наименование като отговорности, заяви Иванова.

Источник: bgonair.bg
 
Police in Sunny Beach with a new arrest ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 08 Май 2012 00:00

С ново помещение за задържани лица разполага Районното управление на полицията в Слънчев бряг. Това каза Генчо Памукчийски, началник сектор "Охранителна полиция" в РПУ - Несебър.

Плажовете на Дюни, Слънчев бряг със Син флаг

"Благодарение на МВР и министър Цветан Цветанов бяха отпуснати 120 000 лева, с които се направи ново помещение за задържани лица, в което могат да бъдат задържани до 8 души", обясни той. То се намира в Районното управление на Слънчев бряг.

"За летен сезон 2012 сме предвидели 4 велопатрула и възстановка на нарядите, направени за Слънчев бряг, Несебър, Св. Влас, Равда и Обзор. Очакваме около 230 командировани служители за четирите месеца - юни, юли, август и септември. С тези сили ще работим по обезпечаване на обществения ред", допълни Памукчийски.

"От командированите служители от вътрешността на страната ще има 10 разследващи полицаи, 10 служители, работещи по линия на джебчийските кражби, които са хит лятно време при нас и останалите са по Охрана на обществения ред и Пътна полиция", посочи още той. "Имаше предложение от наша страна до кмета на община Несебър и Общинския съвет и на сесия през месец април беше прието изменение на Наредба №1 за охрана на обществения ред на територията на общината в чл. 2 се прибави нова ал. 6, в която се забранява носенето на хладни оръжия на обществени места и новия алинея 7, която забранява ползването на пневматично оръжие, въздушни пушки, на територията на жилищните площи. Считаме, че в късните часове, вследствие на употреба на алкохол, когато споровете прерастват в други по-груби форми и се използва и хладно оръжие идеята ни е да не допускаме тежки наранявания и смърт, каквито случаи имаме от лято 2011", посочи още Памукчийски.

Освен джебчийските кражби за лятото в района на Несебър са характерни и измами на чейндж бюрата. "Там се предприели и по-драстични мерки и през миналото лято имаме с 50% намаление на сигналите за измами на валутно-обмени бюро спрямо предходната 2010 година. Тази година също сме предприели мерки в тази посока като съгласно чл.4 от Наредба 10 на община Несебър издаваме разрешения за валутно-обменни бюра на временни обекти", каза още той. "За предстоящия сезон и абитуриентските балове на 15 май сме поканили охранителните фирми, които работят на територията на община Несебър, Слънчев бряг да проведем среща като целта е да стиковаме взаимодействията и да изчистим проблемите, които сме имали през сезон 2011. Срещата е за по-добро взаимодействие и спазване на Закона за частната охранителна дейност", обясни Памукчийски.

Източник: burgas24.bg

 


English (United Kingdom)

Complex Elit 2
resort Sunny Beach 8240
Bulgaria

Mobile Phone: (+359) 879 643434
E-mail: elit2hotel@gmail.com


Prices of apartments for rent
Depending on the apartment, the activity of the season and number of nights.

Prices | Reservation

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.