News Sunny Beach Bars of open space with hours until midnight
Bars of open space with hours until midnight ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2012 12:51
Сдружението "Съюз на собствениците" е изготвило редица предложения по проектозакона за туризма.

Всички открити заведения в Слънчев бряг да бъдат с ограничено работно време до 24.00 часа, настоява сдружението "Съюз на собствениците" в курортния комплекс, което е изготвило редица предложения по проектозакона за туризма. Една от мерките е туристите да нямат право по цяла нощ да обикалят от едно заведение в друго. До полунощ групата трябва да е влязла в последното по ред заведение и да остане там. То трябва да е добре шумоизолирано, препоръчва сдружението.

С друго предложение се настоява забрана за използването на клаксони във вътрешността на комплекса, както и движение на триколки.

"Важно e да регулираме движението на шумните групи по улиците и да отстраним грозните гледки по алеите. Това всъщност най-много тормози хотелиерите", коментира председателят на Управителния съвет на сдружението Елена Иванова.

Хотелиерите ще проведат среща с енергийния министър на 14 юни, на която ще настояват ясно да се изясни идеята на понятието „национален курорт“. В същност на този етап никой не може да обясни какво означава, какво следва от това наименование като отговорности, заяви Иванова.

Источник: bgonair.bg
 
English (United Kingdom)

Complex Elit 2
resort Sunny Beach 8240
Bulgaria

Mobile Phone: (+359) 879 643434
E-mail: elit2hotel@gmail.com


Prices of apartments for rent
Depending on the apartment, the activity of the season and number of nights.

Prices | Reservation

FacebookTwitterКомплекс Елит 2 , апартаменти под наем в Слънчев Бряг.Всички права запазени.